Wij gebruiken cookies

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Menu
Beschikbaarheid

Bootverhuur Friesland

Bootverhuur Friesland

U zoekt bootverhuur in Friesland ?

U bent op zoek naar een relaxte bootverhuur in Friesland? Dan bent u bij Jachtcharter Lemmer aan het juiste adres. Wij bieden U een groot aantal gebruiksvriendelijk en prima verzorgde jachten aan van het merk Bavaria in Friesland. Deze Bavaria jachten variëren tussen de 9 en 5 meter. Naast de gebruiksvriendelijke jachten van Bavaria, biedt Yachtcharter Lemmer ook diverse jachten aan van andere merken in Friesland. Deze jachten bevinden zich in verschillende prijsklassen vanuit diverse havens in Friesland en Nederland. Al met al beschikken wij over 30 Bavaria jachten en verhuren we ongeveer 80 particuliere zeiljachten in Friesland en omstreken.

Uitgebreide uitleg bij deze bootverhuur in Friesland

YCL Lemmer beschikt over drie verschillende jachthavens.  Bij jachthaven Iselmar, onze basis  worden  o.a  de zeiljachten vanuit Lemmer verhuurd. Wanneer u een zeiljacht huurt in Friesland bij Jachtcharter Lemmer, krijgt u allereerst een zeer uitgebreide uitleg over het zeiljacht. Daarnaast wordt de bediening van de zeilen geoefend met u. Tevens nemen we het vaargebied met u door met de meest recente vaarkaarten.

Friesland is de plaats voor op het water

Friesland is dé plaats in Nederland om te varen. Ga de Friese meren op of het IJsselmeer. Hier vindt u onder andere schilderachtige vissersdorpjes van de vroegere Zuiderzee. Er is echter nog veel meer! Te denken valt aan de Randmeren, het Markermeer en de Waddenzee. Is uw interesse gewekt? Beleef een ultieme zeilvakantie op een van onze jachten. U kunt meteen uw gewenste zeiljacht of zeilboot online reserveren. Heeft u nog vragen over uw bootverhuur  in Friesland, schroom dan niet om contact op te nemen met Yachtcharter Lemmer. Wij staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden. U kunt uiteraard ook een mailtje sturen of telefonisch contact opnemen via het nummer (0514) 560375. of volg ons op facebook 

U kunt meteen uw gewenste zeiljacht of zeilboot online reserveren. Heeft u nog vragen over deze Yachtcharter in Friesland, schroom dan niet om contact op te nemen met Yachtcharter Lemmer. Wij staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden.

Reviews

Ervaringen van anderen